keresés a weboldalon

Zala Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara

Átadták a Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara díjait és elismeréseit

A Kamarák Háza adott otthont szerdán  a Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Gazdasági Fórumának, ahol a hagyományoknak megfelelően szakmai elismeréseket is átvehettek az arra érdemes vállalkozók, illetve cégek, szervezetek képviselői.

Idén a Zala Vármegye Gazdaságáért kamarai díjat a Villtek Zrt. , az „Agrofor Zala” Kft. és a Kerkai Kft. kapta, a Zala Vármegye Szakképzéséért díjat pedig a Zalaegerszegi Duális Ágazati Képzőközpont Nonprofit Kft. érdemelte ki. A vármegyei Gazdasági Fórumon életműdíjat adtak át Becs Ernő József kőmegmunkálással foglalkozó teskándi vállalkozónak, Király László gépjármű karosszéria javítással foglalkozó keszthelyi vállalkozónak, Kobra József fűrészáru gyártással foglalkozó lenti vállalkozónak. A díjjal jutalmazottak Németh János keramikus művész domborművét és oklevelet kapták kezükbe.  A Zala Vármegyei Fogyasztókért díjat – amelyről a Zalai Hírlap olvasói dönthettek előbb ajánlások küldésével, majd a zaol.hu hírportálon meghirdetett szavazással – a Nyakas Utazási Iroda és a Hotel Európa Fit érdemelte ki.

A Gazdasági Fórumon Z. Karvalics László vezető kutató (IASK, Kőszeg), információstársadalom-kutató, az MTA doktora a tudományos kutatások szemszögéből tartotta meg „A jövővíziótól a jövőteremtésig: zalai esélyek, tervezési kiindulópontok” című, Zala vármegye jövőjével kapcsolatos előadását.

A Fórumon megjelentek vehették kézbe először a Zala Vármegye Gazdaságáért című kiadványt is.

A rendezvény állófogadással egybekötött kötetlen beszélgetéssel zárult.