keresés a weboldalon

Zala Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara

Gazdaság-és szakképzésfejlesztési fórum

A Fejér Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara, az Északnyugat-magyarországi Gazdaságfejlesztési Zóna kormánybiztosa, a Kulturális és Innovációs Minisztérium közreműködésével gazdaság-és szakképzésfejlesztési fórumot tartott 2023. június 21-én, Fehérvárcsurgón.

A Fehérvárcsurgói Kastélyban megtartott szakmai fórumot Radetzky Jenő, a Fejér Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke nyitotta meg. Köszöntőjét követően Czunyiné dr. Bertalan Judit, az Északnyugat-magyarországi Gazdaságfejlesztési Zóna kormánybiztosa, dr. Vitályos Eszter, a Kulturális és Innovációs Minisztérium miniszterhelyettese, valamint dr. Magyar Zita, a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal elnöke tartottak előadást a jövőbeni szakképzésfejlesztési tervekről.

A fórumon a Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamarát Molnár Ágota általános alelnök, Vörös Anikó titkár és Bangó-Rodek Viktória stratégiai koordinátor képviselte. A rendezvényen, mint a térség duális képzésében meghatározó szerepet betöltő vállalkozások képviselői részt vettek: Fókás Gábor, a Zalavíz Zrt. HR vezetője, Simonné Mester Ildikó, a West Hotel Kft. szállodavezetője, Deák Ferenc, a ZÁÉV Zrt. tanműhelyvezetője és Nagy András, a Zalaegerszegi Duális Ágazati Képzőközpont Nonprofit Kft. ügyvezetője.