keresés a weboldalon

Zala Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara

HEPA – Nyugat Balkán célpiaci export képzés

A HEPA  Magyar Exportfejlesztési Ügynökség Exportakadémia Képzési Központja kétnapos, Nyugat-Balkán fókuszú célpiaci tréninget szervez.

A magyar  exporttevékenység egyik széles körben tapasztalt visszatartó ereje a külföldi piacok ismeretének hiányából fakad. Szakmai tudás nélkül elképzelhetetlen, hogy a vállalkozók akár regionális szinten is képesek legyenek a külkereskedelem nyújtotta potenciál minőségi kiaknázására. Pedig élve a közelség és a kulturális kapcsolódás lehetőségével a magyar vállalkozások kiemelt nyertesei lehetnek a Nyugat-Balkánon végbemenő gazdasági fejlődésnek.

EU integrációs törekvéseiknek köszönhetően déli szomszédaink mára a világgazdasági szereplők jelenlétének meghatározó országaivá váltak. A képzés célja, hogy konkrét piaci orientációval, tudással, információkkal készítse fel a hazai kis- és középvállalkozásokat a Nyugat-Balkán interkulturális, kommunikációs és tárgyalástechnikai, gazdasági, geopolitikai sajátosságaira.

Időpont: 2023. február 14. (kedd, 8:50-16:15) és február 21. (kedd, 9:00-16:00)

Helyszín: HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség székháza – 1027 Budapest, Kacsa utca 15-23. (földszinti rendezvényterem)

A tréningről bővebben ide kattintva olvashatnak.