A Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara mentes ételkészítés képzést szervez hobbi szakácsok részére.
A képzésen résztvevők speciális tudást szereznek a mindenmentes táplálkozásról, és gyakorlati órák segítségével elsajátíthatják a mentes ételkészítést, a legfontosabb alapanyagok felhasználási lehetőségeit, illetve kipróbált, minőségi recepteket ismerhetnek meg.
Téma: Karácsonyi menüsor a mentesség jegyében
Időpont: 2022. december 3. (szombat)
Helyszín: Hotel Európa Fit látványkonyhája – 8380 Hévíz, Jókai u. 3.
A képzés maximális létszáma 10 fő, a jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében fogadjuk. A jelentkezők részére a jelentkezés befogadását követően visszajelző elektronikus levél érkezik.
A képzésen való részvétel díja: bruttó 19.500 Ft
Bankszámlaszám: OTP 11749008-20154998
Részvételi szándékát az alábbi űrlap kitöltésével jelezheti: