keresés a weboldalon

Zala Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara

Tájékoztató kiadványok

A Zala Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara által összeállított Pályaválasztási Iránytű kiadványa, melyben ismertetésre kerül a pályaválasztás előtt álló diákok számára a Zala megyében működő összes szakképző intézmény képzési kínálata a 2024/2025-ös tanévre vonatkozóan.

 


A legfontosabb dátumok a továbbtanulást illetően!

Mi szükséges a felvételihez?

Mely lényeges momentumok vannak a 2023-2024-es tanév előkészületével kapcsolatban?

A nagyításhoz kattints a képre!

 

 

 


 

 

 

A  Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara új, tájékoztató kiadványa pályaválasztás előtt álló diákoknak és szülőiknek röviden a szakképzéssel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókról

A kiadványról bővebben»

 

 

 


2023-as tájékoztató anyagok

Milyen szolgáltatásokkal tud segíteni a Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a pályaválasztás előtt álló diákok tanárainak, osztályfőnökeinek?

A kiadványban megtalálható az összes lehetőség. Megnyitáshoz kattints a képre!


 

 

A középfokú intézmények 2023/2024. tanév beiskolázási terveiről szóló kiadvány. Összegyűjtötték és rendezték a legfontosabb tudnivalókat a pályaválasztás előtt álló diákok és szüleik számára.

 

 

 

 


 

 

 

 

A legfontosabb dátumok a továbbtanulást illetően!

Mi szükséges a felvételihez?

Mely lényeges momentumok vannak a 2022-2023-as tanév előkészületével kapcsolatban?

A nagyításhoz kattints a képre!

 

 

 


 

Letölthető az alapszakmákat bemutató kiadvány frissített változata. A Tájékoztató füzet az alapszakmákról az Ágazati Készségtanácsok ajánlásával 2022/2023 című kiadvány elsősorban a pályaválasztás előtt állókat segíti az ágazatok és alapszakmák bemutatásával.

A kiadványról bővebben»

 

 


Pályaválasztási alapozó - borító

 

 

 

A Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara új, tájékoztató kiadványa pályaválasztás előtt álló diákoknak és szülőiknek röviden a szakképzéssel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókról.

A kiadványról bővebben»

 

 

 


 

 

A Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által összeállított Pályaválasztási Iránytű kiadványa, melyben ismertetésre kerül a pályaválasztás előtt álló diákok számára a Zala megyében működő összes szakképző intézmény képzési kínálata a 2023/2024-es tanévre vonatkozóan.

A kiadványról bővebben»