keresés a weboldalon

Zala Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara

Sikeres szakmai napok pedagógusoknak Zala megyében

Közel 70 pedagógus bevonásával sikeresen zárult a Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében megvalósult két szakmai nap Nagykanizsán és Zalaegerszegen 2023 március végén.

Az események célja az volt, hogy a pályaválasztás előtt álló 6. és 7. osztályok osztályfőnökei és az általános iskolák pályaválasztási felelősei, pályaorientációs munkájukat megtámogatva, iskola- és tanműhely látogatások keretében megismerkedjenek a zalai szakképző intézményekkel, egyúttal mélyebb betekintést kaphassanak a duális képzés és az ösztöndíjazás átalakult rendszerébe.

A szakmai napokon mind Nagykanizsa, mind Zalaegerszeg városok összes szakképző technikuma és szakképző iskolája bemutatkozott. Az érdeklődő pedagógusok magas száma és pozitív  visszajelzéseik azt mutatják, hogy fontosak és szükségesek az ilyen típusú szakmai rendezvények , hiszen az általános iskolák és szakképző intézmények, technikumok hasonló eszközökkel és célokért tevékenykednek, s kapcsolódásuk jelentőségteli a fiatalok életútjának támogatásában, kiteljesedésében.


Képek a rendezvényről az alábbi galériában láthatók: